Intretinere noiembrie 2012

Data scadentă este 9 Ianuarie 2013.

Lista detaliată o puteti descărca de pe site-ul www.asociatia-planorama.ro de la link-ul: Turn_T3_Intretinere_2012_11_web

Cont bancar pentru plata întreţinerii:
CIF: 28993486 Raiffeisen Bank sucursala Dimitrov

VA ROG SA CITITI INTREGUL MESAJ! Foarte multa lume ma suna sa le dau exact detaliile din mesaj. Nu numai ca este un efort din partea mea sa va informez la nivelul acesta dar e foarte greu sa explic din nou la zeci de persoane pe luna acelasi lucru care il scriu in mesaj. Scuze ca „nu am avut timp sa-l citesc” nu tineau nici in scoala generala. Daca aveti timp sa ma sunati inseamna ca aveti timp si sa cititi mesajul. Daca ceva din mesaj nu vi se pare clar, atunci sigur ca ma puteti contacta. As prefera sa fiu contactat prin e-mail pentru ca pot sa raspund cind am timp si sa dau si dau eventualele trimiteri catre documente, nr de telefon. Pentru urgente folositi telefonu. Multumesc pentru intelegere!

Acest mesaj se adreseaza atat propietarilor cat si chiriasilor. Prin urmare va rog frumos sa aduceti aceste instiintari la cunostinta chiriasilor dumneavoastra. Numarul locatarilor depaseste 200 de persoane la aceasta ora (cred ca sunt in jur de 300) si nu ajunge o luna cu un program non-stop sa povestesc cu fiecare. Plus ca intra in obligatiile proprietarilor sa dea informatii chiriasilor.

1. In data de 24/08/2012 s-a incasat in contul bancar 300 lei de la Mihalache Nicoleta si Tabacioiu Catalin. Rog cine cunoaste persoanele sa imi comunice in contul carui apartament au facut acestia viramentul. Nu am primit nici un raspuns pana la data prezentului mesaj referitor la aceasta incasare.

2. Cine cunoaste pe Amaritei Radu & Andreea rog sa imi comunice la ce apartament/garsoniera sunt chiriasi? Va rog ca pe copiile actelor de identitate sa mentionati dumneavoastra, cu pixul, apartamentul ce urmeaza a fi locuit.

3. Va rog sa folositit cu incredere site-ul. https://asociatia-planorama.ro/?page_id=19 (butonul UTILE) De asemenea spuneti-le si chiriasilor dvs. sa foloseasca site-ul pentru informatii de genul, ce nr. de tel. au cei de la centrala. Centrala din apartament nu este treaba asociatiei si a administratiei. De aceea va rog sa va invatati chiriasii sa foloseasca centrala. Am fost sunat de catre chiriasi (si nu o data) si mi-au spus ca proprietarii au zis sa vin eu sa le pun centrala in functiune. Va rog sa intelegeti ca aveti obligatii catre chiriasi care nu se rasfring asupra adminstratiei asociatiei. Nu am de unde sa stiu daca centrala a fost pusa in functiune de catre o firma specializata si nu-mi pot asuma punerea in functiunie a acestor instalatii cu regim special.

4. Pentru a vedea ce restante si la ce luni aveti, in cazul in care nu mai aveti e-mail-ul de la mine folosititi site-ul https://asociatia-planorama.ro/?cat=9 . Intreg istoricul listelor de intretinere si nu numai le gasiti pe site la butonul „BLOC T3„. Doar daca nu gasiti informatia contactati-ma. Fac eforturi ca site-ul sa fie la zi astfel incit informatia sa ajunga transparent si in orice moment doriti la dvs. prin intermediul acestui instrument. Va rog sa va folositi de el.

5. Am inceput de luna trecuta, dupa cum probabil ati observat, sa izolam blocul. Subsolurile sunt izolate 100%. Parterul il vom termina pina de sarbatori. O data cu inchiderea lucrarilor de izolare termica a zonelor de la parter se va face simtita si la etajul 1. Parte din cei de la etajul 1 cred ca simt deja o imbunatatire a temperaturilor. De asemenea in bloc se simte o mare transformare fata de iarna trecuta. Astfel la temperaturile de -16 grade C in spatiile comune nu a scazut sub 15 grade, iar in parcare, chiar cu poarta deschisa nu a scazut sub 3 grade. Aceasta buna izolare, pe care o vom continua face ca viata in bloc sa fie mult mai placuta si sa se simta si la factura de energie. Riscul inghetarii tevilor a scazut la minim.

6. Referitor la gunoi: GHENELE DE GUNOI sunt special amenajate pentru a fi folosite al aruncarea deseurilor mesajere. Curtea blocului, fie ea chiar si neamenajata sau in constructie NU ESTE GROAPA DE GUNOI. In consecinta, tigarile aprinse aruncate peste balustrada geamurilor apartamentelor duce la multe neplaceri si mai ales incendii. Folosirea ghenelor de la etaj, si nu-mi vina sa cred ca trebuie sa explic asta, se face ridicind capacul de la ghena, se arunca in gaura din tub, se lasa capacul, se inchid usile si se sting luminile!
La etajul 10 sistematic cineva lasa gunoiul in usa ghenei. Nu inteleg in ce lume a trait acest locatar pina acum dar este strigator la cer. O sa ajungem sa punem camera de supraveghere sa vedem cine e nesimtitul. Pe de alta parte, daca ceilalti locatari gasesc lumina, usa deschisa va rog sa o inchideti nu sa sunati la asociatie sa vin eu sa o inchid. Blocul este al tuturor si toti proprietarii si locatarii avem aceleasi obligatii fata de cladire. Ca sa evitati curentul ce vine pe burlan, inchideti usa in urma dumneaovastra inainte sa ridicati capacul tomberonului. Nu este numai obligatia firmei de curatenie sa curete in urma noastra, este si obligatia noastra sa pastram. Vin sarbatorile si aceste zile sunt libere pentru toata lumea, inclusiv pentru femeia de serviciu. Respectul trebuie sa vina din ambele parti.

Incidente neplacute se pot intimpla dar am rugamintea ca in perioada de weekend, cand nu avem femeie de serviciu, sa sa ne gospodarim singuri pentru confortul tuturor. Daca ne-a cazut ceva din mina sa incercam sa stringem. Daca animalele de apartament isi fac nevoile pe culoarele blocului sau in lift va rog sa curatati in urma lor.

Se face curatenie in bloc de Luni dimineata pana Sambata la prinz. Intre prinzul de Sambata si Luni diversi locatari aduc multa murdarie blocului.
Eu si sotia am facut deja de citeva ori curat pe holurile blocului atunci cand am intilnit cazuri. Weekendul este liber si pentru mine.

7. Referitor la platile partiale din restante mentionez faptul ca ordinea stingerii datoriilor incepe cu penalitatilor si apoi cu cotele de intretinere restante in functie de vechimea lor, datoriile cele mai vechi se sting primele. Daca acestea nu sunt platite in totalitate atrag dupa sine si lunile urmatoare penalitati de intarzaiere. Plata cotei de intretinere curente stinge din datoria restanta ducand astfel la diminuarea sau chiar anularea penalitatilor in funcite de suma platita.

Suma penalitatilor este in procent de 0.2%/zi de intarzaiere.

Sunt aspecte mai sus care au fost repetate fata de meajele din lunile anterioare dar cine nu a avut ocazia sa le citeasca anterior poate le acorda mai multa antentie de aceasta data.

Va multumesc!

Cont pentru plata întreținerii