Intretinere mai 2013

Am afisat lista de intretinere aferenta lunii mai 2013

Aceasta poate fi descarcata de la acest link: turn_t3_intretinere_2013_05

Cont bancar pentru plata întreţinerii:

Incepind dn aceasta luna s-a finalizat plata pentru instalarea parti comune a interfoanelor, si vom plati cu 15 lei mai putin de apartament. Ii rog pe aceasta cale pe toti cei care nu au venit sa li se monteze aparatele in apartament sa faca demersurile necesare ca sa le fie montate in apartament. Pentru acest lucru va rog sa sunati pe Nicu Zamfir (in timpul orelor de program. De luni pina vineri intre orele 07.30 – 15.30) la telefon: 0735.468.131 pentru a va ridica aparatul de la asociatie si pe urma sunati la Interada pentru a va programa instalarea aparatului in apartament.

De asemenea va aducem la cunostinta ca, dupa un razboi cu Enel care a durat aproape 2 ani, prin eforturile comune ale mele, Emil Sandulescu si Mihai Neacsu, am reusit sa depunem dosarul la Enel pentru Asociatie si acestia sa il primeasca. Va informez ca a fost o lupta grea cu acest monstru Enel care detine monopolul pentru ca nu voia sa ne primeasca dosarul pina nu plateam datoriile “istorice”. La aceasta ora dupa ce am intervenit la ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementarea in domeniul Energiei) si luni intregi de negociere dosarul a intrat pe un fagas normal. ANRE a trimis o hirtie din care reiese negrupe alb ca datoriile lui EH nu trebuie sa fie platite de catre Asociatie. Speram sa nu ne mai faca si alte greutati de acum in colo. Va vom tine la curent cu acest lucru.

Va multumesc!

Florin C. Vasile