Intretinere iunie 2013

Buna ziua

Prin prezenta va anunt ca s-a afisat lista de intretinere aferenta lunii iunie 2013: turn_t3_intretinere_2013_06

Listele au fost afisate la avizierul asociatiei, trimise prin e-mail si postate pe site-ul asociatiei.

Va aduc la cunostinta doua lucruri importante:

1. Dupa cum probabil stiti, am inceput procesele impotriva rauplatnicilor in vederea recuperarii datoriilor. Procesele dau roade si au inceput sa fie platite din restante. E un proces lent dar sigur. Va aduc la cunostinta ca am ipotecat 43 de aprtamente ale lui Euro Habitat pentru neplata intretinerii si a fondului si incepem un nou proces impotriva lor pentru recuperarea datoriilor. In toamna sunt o multime de dosare in asteptare si dupa cum stiti legea speciala a asociatiilor de proprietari nu da posibilitatea la nenumarate termene.

As vrea sa-i rog pe cei care au datorii sa nu se joace cu proprietatile lor. Avem deja o decizie in favoarea noastra prin care putem trece executarea garsonierei. Eu o sa incerc din nou sa-l conving pe proprietar sa plateasca, pentru ca nu exista interes sa ii fac rau, dar daca nu va plati in urmatoarele 30 de zile vom trece la procedura de executare. Il rog pe aceasta cale pe dl. Marcel Stefanson proprietarul ap. 1412 sa faca platile pentru a evita executarea.

2. De asemenea va comunic ca la CEX din 10 iulie 2013 s-a adoptat o masura speciala pentru posesorii de locuri de parcare. Aceasta o prezentam mai jos:

Înfinţarea unei taxe suplimentare pentru întreţinerea parcării pentru posesorii acestor locuri

Parcarea are şi un regim propriu de curăţenie şi întreţinere. Acest lucru costă şi nu poate fi repartizat către proprietarii care nu au loc de poarcare.

Exemplu de cheltuieli vis-a-vis de parcare:

• iluminatul parcării
  • vopsirea periodică a parcării
  • curăteţinia
  • schimbare lămpilor arse
  • schimbarea senzorilor de mişcare care se strică
  • stricarea portii sau a elementelor din poarta de acces
  • samd

Taxa propusa de Florin Vasile este de 10 lei per loc de parcare / luna.

S-a votat in unanimitate pentru.