Întreținere iulie 2013

Prin prezenta vă anunţ că am afişat lista de întreţinere aferentă lunii iulie 2013.
Data scadentă este 20 septembrie 2013.

Lista detaliată o puteti descărca de pe site-ul www.asociatia-planorama.ro de la link-ul: turn_t3_intretinere_2013_07

Cont bancar pentru plata întreţinerii:
CIF: 28993486 Raiffeisen Bank sucursala Dimitrov

Listele au fost afișate la avizierul asociației, trimise prin e-mail și postate pe site-ul asociației.

Vă aduc la cunoștință două lucruri importante:

1. Reamintesc faptul că au început procesele împotriva restanțierilor în vederea recuperării datoriilor. Astfel au început să fie colectate o parte din restanțe. Procesul este lent dar eficient. Au fost ipotecate în favoarea Asociație 43 de apartamente aparținând Euro Habitat pentru neplata întreținerii și a fondului de reparații. Din toamna se începe un nou proces împotriva lor pentru recuperarea datoriilor. Sunt o mulțime de dosare în așteptare și după cum știți legea specială a asociațiilor de proprietari nu dă posibilitatea la prea multe amânări și prelungirea termenelor fără justificare.

Îi rog din nou pe cei care au datorii să nu se joace cu proprietățile lor. Avem deja o decizie în favoarea asociației prin care putem trece la executarea unei garsoniere. După o discuție telefonică cu proprietarul acesteia am fost invitat de către domnia sa să-i executăm garsoniera “dacă putem” așa ca vom trece la aplicarea procedurilor legale. Am făcut tot ce s-a putut pentru ca fiecare cumpărător să intre în posesia proprietății dar de acum trebuie să avem grijă de acest bloc să-l îngrijim și să-l întreținem.

2. De asemenea vă reamintim ca la CEX din 10 iulie 2013 s-a adoptat o taxă specială pentru întreţinerea parcării în sumă de 10 lei/lună/loc de parcare. Parcarea are un regim propriu de curăţenie şi întreţinere. Acest lucru costă şi nu poate fi repartizat către proprietarii care nu au loc de poarcare.

Exemplu de cheltuieli vis-a-vis de parcare:
• iluminatul parcării / schimbatul lămpilor arse
• vopsirea periodică a parcării
• curătenia
• schimbarea senzorilor de mişcare defecți
• întreținerea și repararea porții de acces
• samd

S-a votat în unanimitate pentru. Detalii le găsiți la următorul link: http://www.asociatia-planorama.ro/?p=1342

Va multumesc!
Presedinte