Revizie gaze si centrala termica

Avand in vedere ca au treacut cei doi ani de cand au fost puse in functiune instalatiile de gaze si centralele termice va informam urmatoarele:

Oferta de la GDF Suez.

Conditiile sunt urmatoarele:

Prestarea serviciului se face in baza unui contract incheiat de titularul de contract la cel mai apropiat sediu SC GDF SUEZ Energy Romania-Serviciul Gestiune Clienti, sa apelati Callcenter-ul dedicat (021 9366 sau 02XX 936, XX=prefixul judetului din care apelati) sau online accesand site-ul http://www.gdfsuez.ro/contact/contactati-ne-online/ si va transmitem contractul cu posta sau pe e-mail.

Va transmitem mai jos oferta societatii GDF Suez pentru efectuarea serviciului de verificare/revizie a instalatiei de utilizare gaze si a centralei termice:

• Pachet SIMPLIS – Verificarea sau revizia, cu plata integrala Pret 77,00 lei + TVA

• Pachet TRIO trei servicii verificare/revizie la instalatie : Pret: 25 lei (primul serviciu) + 5 lei(22 rate lunare) + 5 lei (24 rate lunare + TVA)

• Pachet SIMPLIS PLUS – Verificarea sau revizia + o verificare a centralei termice : Pret: 200,00 lei + TVA

• Pachet TRIO PLUS trei servicii verificare/revizie la instalatie + 3 verificari ale centralei termice: Pret:75 lei (primul serviciu combinat) + 13 lei (22 rate lunare+ TVA) + 13 lei (24 rate lunare + TVA)

• In cazul in care aveti mai mult de 3 puncte de ardere se va factura suplimentar cu 33 lei/ punct de ardere fara TVA.

Pentru toate pachetele, serviciul se realizeaza in maxim 60 de zile de la semnarea contractului.

Deasemnea, dna. Vila, vecina noastra, a facut verificarea cu o alta firma pentru amindoua serviciile (gaze si centrala) si costurile au fost 180 de lei. Contactul celor cu care a lucrat este: 0737.014.377

Conturi pentru plata întreținerii