Intretinere ianuarie 2014

Prin prezenta vă anunţ că am afişat lista de întreţinere aferentă lunii Ianuarie 2014.

Data scadentă este 10 Martie 2014.

La efectuarea platii prin casieriile Raiffeisen sau prin virament va rog sa mentionati numarul apartamentului (AP. XYXY, fara detalii suplimentare)

Listele au fost afișate la avizierul asociației, trimise prin e-mail și postate pe site-ul asociației.
Lista detaliată o puteți descărca de pe site-ul www.asociatia-planorama.ro de la link-ul:
turn_t3_intretinere_2014_01

Rog proprietarii care au chiriasi sa verifice daca acestia au platit cheltuielile de intretinere la zi si sa nu se treazeasca cu aceste cheltuieli in instanta. Unii chiriasi au impresia ca pot sa plateasca cu trei luni in urma ceea ce creeaza probleme la asociatie cu platile. Altii nu platesc niciodata si proprietarii afla de la mine cand le trimit notificare pentru instanta. Cheltuielile cu intretinerea se platesc lunar si nu din 3 in 3 luni, de preferat pana in data de 10 a fiecarei luni (dar noi primim banii si pana pe 15 cand deja lucram la listele noi). Sigur ca pot fi exceptii dar acest lucru trebuie rezolvat si nu repetat.

Referitor la intretinerea blocului, spatiile comune sunt ale tuturor celor ce locuiesc blocul. Apelez din nou la bunul simt si va rog sa pastrati si aceste spatii curate. Serviciile de curatenie se presteaza de luni pana vineri intre orele 7,00 – 15,00 si simbata intre orele 8,00-12,00 . Atat in periaoda asta cat si dupa va rog sa pastrati curatenia.
Este pentru confortul tututror.

Reaminteasc ca NU SE FUMEAZA pe holurile blocului si nici in lifturi. Pentru eventualele incidente neplacute vor fi trasi la raspundere persoanele care au produs pagubele.

Va transmit cateva imagini reprezentative despre cum se pastreaza curatenia in bloc de catre anumiti locatari (avem mult mai multe imagini dar am preferat sa va transmitem doar doua):

cartoane et. 9tigari

Imaginile de mai sus au fost facute in week end si a trebuit sa las eu totul si sa fac curat pentru ca femeile de serviciu veneau luni si nu puteam sa lasam asa ceva peste week end.

hidrant subsolO alta problema e si cea legata de de pagubele facute de anumiti locatari. Weekendul trecut, probabil, ati vazut apa in parcare. Unul din motivele pentru care se adunase apa acolo e ca cineva a vrut sa fure apa din hidrantul de la subsolul 1 si a rupt robinetul. S-a speriat si a fugit lasand apa sa curga pana cand cineva a trecut pe acolo si m-a anuntat. Problema e ca apa din toata inaltimea blocului curgea pe acolo si a fost foarte greu sa putem sa oprim acel debit imens. Am atasat si poza in care respectivul, din nefericire nu am aflat cine, a lasat bidonul de 10l la hidrant.

Rugamintea mea este sa ma ajutati atunci cand vedeti ceva ce nu vi se pare cum trebuie si sa luati atitudine, sa nu lasati oamenii sa strice aceste bunuri comune.

Cu totii locuim in aceasta cladire si trebuie sa ne simtim “acasa”. Eu nu pot fi tot timpul peste tot. Am ajuns sa fiu injurat si chiar scuipat de anumti locatari pentru ca le atrag atentia. Unii dintre ei sunt chiar proprietari care cred ca acest lucru le da mai multe drepturi sa faca ce vor. Altii sunt chiriasi care nu dau doi bani pe proprietatea noastra. E datoria noastra sa aparam acest bun.

Referitor la cartea de imobil, pe cei care locuiesc imobilul mai mult de 15 zile consecutiv ii rog sa prezinte o copie a actului de identitate.
Deasemenea, apartamentele care au schimbat proprietarul si nu au anuntat ii rog sa prezinte o copie a noului act de proprietate.
Cu respect,
Președinte