Intretinere aferenta lunii Iulie 2014

Prin prezenta vă anunţ că am afişat lista de întreţinere aferentă lunii Iulie 2014.

1. in numerar la casieria asociatiei in fiecare miercuri intre orele 17,00 – 19,00
2. in numerar prin depunere la orice casierie Raiffeisen Bank mentionand numarul de cont: 13898004 si obligatoriu numarul apartamentului pentru care faceti plata (in special cei ce fac plati in numele altei persoane) 3. Prin virament utilizand datele bancare de mai sus cu mentionarea numarului apartamentului pentru care se face plata
Cont bancar pentru plata întreţinerii: ASOCIATIA DE PROPRIETARI TURN T3 CIF: 28993486 Raiffeisen Bank Sucursala Dimitrov Cont: RO79 RZBR 0000 0600 1389 8004 Str. Doamna Ghica 32B, sector 2, Bucuresti

Listele au fost afișate la avizierul asociației, trimise prin e-mail și postate pe site-ul asociației.
Lista detaliată o puteți descărca de pe site-ul www.asociatia-planorama.ro de la link-ul: turn_t3_intretinere_2014_07

Pentru protectia blocului impotriva cainilor comunitari si nu numai, va rugam respectuos inchideti usa de la intrarea in bloc atunci cand o gasiti deschisa.
Referitor la plangerile privind latratul cainilor aflati in afara blocului, din nefericire nu am remediu pentru aceasta problema. Acestia se afla in curtile oamenilor, deci nu se afla in jurisdictia administratiei si nu am nicio parghie ca sa pot impune linistea.

Referitor la restante, se continua recuperarea sumelor pe cale legala pentru intarzaierile mai vechi de trei luni.
Rog proprietarii care au chiriasi sa verifice daca acestia au platit cheltuielile de intretinere la zi si sa nu se treazeasca cu acestea in instanta.

Referitor la intretinerea blocului, spatiile comune sunt ale tuturor locatarilor cladirii si pentru confortul individual va rog sa il pastrati curat.
Nu aruncati cartoane sau alte obiecte voluminoase pe tomberon. Se infunda. Serviciile de curatenie se presteaza de luni pana vineri intre orele 07.00 – 15.00 si simbata intre orele 8.00-12.00 . Atat in perioada asta cat si dupa va rog sa pastrati curatenia.

Locatarii imobilului pe parcursul a mai mult de 15 zile consecutiv ii rog sa prezinte o copie a actului de identitate pentru inregistrarea in cartea de imobil, sau cel putin sa ma anunte pentru trecerea lor pe lista de intretinere. Sunt vecini care au semnalat ca anumite apartamente au mai mult de un locatar constant si in lista apare unul singur.

Apartamentele care au schimbat proprietarul si nu au anuntat ii rog sa prezinte o copie a actului de proprietate.

Cu respect,
Președinte