Intretinere Septembrie 2014

Prin prezenta vă anunţ că am afişat lista de întreţinere aferentă lunii Septembrie 2014

Data scadentă este Miercuri, 12 Noiembrie 2014.Listele au fost afișate la avizierul asociației, trimise prin e-mail și postate pe site-ul asociației.
Lista detaliată o puteți descărca de pe site-ul www.asociatia-planorama.ro de la link-ul: turn_t3_intretinere_2014_09_scan

1. in numerar la casieria asociatiei in fiecare miercuri intre orele 17,00 – 19,00 (sau cu un telefon inainte de luni pana vineri intre orele 10,00 – 19,00).
2. in numerar prin depunere la orice casierie Raiffeisen Bank mentionand numarul de cont: 13898004 si obligatoriu numarul apartamentului pentru care faceti plata (in special cei ce fac plati in numele altei persoane)
3. Prin virament utilizand datele bancare de mai sus cu mentionarea numarului apartamentului pentru care se face plata

Cont bancar pentru plata întreţinerii:
Raiffeisen Bank Sucursala Dimitrov
Cont: RO79 RZBR 0000 0600 1389 8004

Cei care locuiesc in imobil mai mult de 15 zile consecutiv ii rog sa prezinte o copie a actului de identitate pentru inregistrarea in cartea de imobil, sau cel putin sa ma anunte pentru trecerea lor pe lista de intretinere. Sunt vecini care au semnalat ca anumite apartamente au mai mult de un locatar constant si in lista apare unul singur. Copii se trec deasemenea la intretinere.

Apartamentele care au schimbat proprietarul ii rog sa prezinte o copie a actului de proprietate si buletinul pentru inregistrarea in cartea de imobil.

Pentru protectia blocului impotriva cainilor comunitari si nu numai, va rugam respectuos inchideti usa de la intrarea in bloc atunci cand o gasiti deschisa.

Referitor la plangerile privind latratul cainilor aflati in afara blocului, din nefericire nu am remediu pentru aceasta problema. Acestia se afla in curtile oamenilor, deci nu se afla in jurisdictia administratiei si nu am nicio parghie ca sa pot impune linistea.

Referitor la restante, se continua recuperarea sumelor pe cale legala pentru intarzaierile mai vechi de trei luni.
Rog proprietarii care au chiriasi sa verifice daca acestia au platit cheltuielile de intretinere la zi si sa nu se treazeasca cu acestea in instanta.
Referitor la curatenia blocului: spatiile comune sunt ale tuturor locatarilor cladirii si pentru confortul individual va rog sa il pastrati curat.
Nu aruncati cartoane sau alte obiecte voluminoase pe tomberon. Se infunda. Serviciile de curatenie se presteaza de luni pana vineri intre orele 07.00 – 15.00 si simbata intre orele 8.00-12.00 . Atat in acest interval orar cat si dupa va rog sa pastrati curatenia.