Intretinere octombrie 2014

Prin prezenta vă anunţ că am afişat lista de întreţinere aferentă lunii Octombrie 2014.

Lista completa se poate descarca de aici: turn_t3_intretinere_2014_10_small

Listele au fost afișate la avizierul asociației, trimise prin e-mail și postate pe site-ul asociației.

Data scadentă este Miercuri, 10 Decembrie 2014.

1. in numerar la casieria asociatiei in fiecare miercuri intre orele 17,00 – 19,00 (sau cu un telefon inainte de luni pana vineri intre orele 10,00 – 19,00).
2. in numerar prin depunere la orice casierie
Raiffeisen Bank mentionand numarul de cont: 13898004 si obligatoriu numarul apartamentului pentru care faceti plata (in special cei ce fac plati in numele altei persoane)
3. Prin virament utilizand datele bancare de mai sus cu mentionarea numarului apartamentului pentru care se face plata

IMPORTANT

Dupa 3 ani de lupte cu cei de la ENEL, va anunt ca in sfarsit, am finalizat contractul cu ei. Acum poate sa vina falimentul Euro Habitat ca nu ne mai afecteaza taierea curentului.
Pot sa va spun ca inainte de a se activa contractul, am fost foarte atent la ce consum are aceasta cladire si am intreprins masuri pentru a diminua costurile. T3 este o uzina, nu un bloc, care dupa facturile primite de catre EH avea un cost de aprox 25.000 lei lunar (250 milioane lei vechi).

Am facut modificarile necesare la instalatia electrica care au dus la reducerea consumului lunar la aproximativ 6.000 lei (60 milioane lei vechi), adica am redust costul cu peste 75%. Impreuna ca Nicu Zamfir lucram in continuare la reducerea facturii de curent cautand noi posibilitati de reducere a costului.

Astfel, incepand cu aceasta lista de intretinere, avem si o cheltuiala cu curentul electric pentru spatiile comune si pompa de apa care se adauga cheltuielilor lunare curente.

Cheltuielile cu curentul se impart astfel:

– consumul facut de lifturi: se imparte la nr. de persoane care locuiesc in imobil.
– iluminatul din bloc al spatiilor comune: se imparte la nr. de persoane care locuiesc in imobil
– sistemul de siguranta (alarma antiincendiu si iluminatul de siguranta): se imparte la cota parte indiviza
– illuminat parcare: se imparte la locurile de parcare (este inclus in cei 10 lei / per loc de parcare)
– consum curent pompe de apa – se adauga la costul de m3 de apa.
(avem contoare pentru fiecare consum in parte)

Va rog sa tineti cont ca timp de 36 de luni nimeni nu a platit nimic pentru consumul de curent electric.

Președinte
======================================