Intretinere noiembrie 2014

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Prin prezenta vă anunţ că Miercuri, 7 Ianuarie 2015, este scadentă cota de întreţinere aferentă lunii Noiembrie 2015.

Platile se pot face prin urmatoarele metode:
1. in numerar la casieria asociatiei in fiecare miercuri intre orele 17,00 – 19,00 (sau cu un telefon inainte de luni pana vineri intre orele 10,00 – 19,00).
2. in numerar prin depunere la orice casierie Raiffeisen Bank mentionand numarul de cont: 13898004 si obligatoriu numarul apartamentului pentru care faceti plata (in special cei ce fac plati in numele altei persoane) 3. Prin virament utilizand datele bancare de mai sus cu mentionarea numarului apartamentului pentru care se face plata

Cont bancar pentru plata întreţinerii:
ASOCIATIA DE PROPRIETARI TURN T3
CIF: 28993486 Raiffeisen Bank Sucursala Dimitrov
Cont: RO79 RZBR 0000 0600 1389 8004
Str. Doamna Ghica 32B, sector 2, Bucuresti

Listele au fost afișate la avizierul asociației, trimise prin e-mail și postate pe site-ul asociației.
Lista detaliată o puteți descărca de pe site-ul www.asociatia-planorama.ro de la link-ul: turn_t3_intretinere_2014_11

Cei care locuiesc in imobil mai mult de 15 zile consecutiv ii rog sa prezinte copia actului de identitate pentru inregistrarea in cartea de imobil, sau cel putin sa ma anunte pentru trecerea lor pe lista de intretinere. Sunt vecini care au semnalat ca anumite apartamente au mai mult de un locatar constant si in lista apare unul singur sau niciunul. Copii se trec deasemenea la intretinere.

Alte modifiari privind diminuarea numarului de persoane va rog sa o faceti printr-o adresa lasata in casuta postala sau prin email prin care comunicati numarul de persoane si data de la care s-a produs modificarea.
Se pot face astfel de modificari incepand cu listele ce urmeaza (nu retroactiv).

Apartamentele care au schimbat proprietarul ii rog sa prezinte o copie a actului de proprietate si buletinul pentru inregistrarea in cartea de imobil.

Pentru protectia blocului impotriva frigului, a cainilor comunitari etc, va rugam respectuos inchideti usa de la intrarea in bloc atunci cand o gasiti deschisa si nu are nimeni de carat mobilier.

In privinta restantelor, continuam recuperarea sumelor pe cale legala pentru intarzaierile mai vechi de trei luni.
Rog proprietarii care au chiriasi sa verifice daca acestia au platit cheltuielile de intretinere la zi si sa nu se treazeasca cu acestea in instanta. Ii rog sa nu lase chiriasii cu 3-4 luni de restante. Aceste nereguli ne duc in imposibilitate de plata a datoriilor curente si riscam sa ni se taie apa sau curentul.

Cu respect,
______________________________________
Florin Vasile
Președinte
======================================
Asociatia de Proprietari Turn T3
Str. Doamna Ghica nr. 32B, sector 2, Bucuresti

Tel. Fax: 021 796 07 00
Mobil: 0755.933.678

Florin Vasile

Florin Vasile

Leave a Replay

About Me

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Recent Posts

Follow Us

Weekly Tutorial

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Close Menu