Intretinere decembrie 2014

Prin prezenta vă anunţ că am afişat lista de întreţinere aferentă lunii Decembrie 2014.

Data scadentă este Miercuri, 11 Februarie 2015.

1. in numerar la casieria asociatiei in fiecare miercuri intre orele 17,00 – 19,00 (sau cu un telefon inainte de luni pana vineri intre orele 10,00 – 19,00).
2. in numerar prin depunere la orice casierie Raiffeisen Bank mentionand numarul de cont: 13898004 si obligatoriu numarul apartamentului pentru care faceti plata (in special cei ce fac plati in numele altei persoane)
3. Prin virament utilizand datele bancare de mai sus cu mentionarea numarului apartamentului pentru care se face plata

Cont bancar pentru plata întreţinerii:
Raiffeisen Bank Sucursala Dimitrov

Listele au fost afișate la avizierul asociației, trimise prin e-mail și postate pe site-ul asociației.
Lista detaliată o puteți descărca de pe site-ul www.asociatia-planorama.ro de la link-ul: 1_turn_t3_intretinere_2014_12

IMPORTANT

1. Citirea de apa din listele lunii Decembrie 2014 este pentru perioada : 29.11.2014 – 07.01.2015, respectiv 40 zile, conform programarii facute de compania Apa Nova.
In consecinta si noi am citit contoarele pe 7 Ianuarie 2015 pentru a fi in linie cu acestia. Prin urmare, consumul este majorat fata de lunile anterioare in plus in unele cazuri. Aceasta majorare poate fi cauzata si de o perioada mai lunga de concediu si in consecinta petrecerea timpului acasa.

Informez pentru cei ce nu stiu inca si reamintesc pentru cei ce stiu, faptul ca, contoarele de apa sunt pe culoarul blocului, la vedere si indemana fiecarui locatar astfel incat citirea se poate face si individual pentru a verifica daca este corect consumul.

Aceste explicatii sunt oferite pentru informarea consumului de apa – acolo unde este cazul.

Mai amintesc faptul ca, apa lasata sa curga la intimplare, o toaleta defecta de exemplu, duce la un consum major de apa si implicit costuri majorate.

2. Actualizare fond de rulment – In luna Februarie 2015 (odata cu publicarea listelor aferente lunii Ianuarie 2015) se va proceda la actualizarea cuantumului fondului de rulment la cota de intretinere ce-a mai mare din anul 2014 (cf legislatiei in vigoare).
Avem nevoie de acest fond pentru a acoperi plata facturilor de apa si curent electric. Acest fond poate fi achitat esalonat in 3 transe.

3. Degivrare rampa – Anunt pentru cei ce au locuri de parcare:
Degivrarea rampei ne-a costat in aceasta luna aproape 4.000 lei, suma ce se imparte la cei care au locuri de parcare. Costul se va evidentia proprietarului acestuia urmand ca acestia sa isi recupereze contravaloarea de la chiriasii acestor locuri – acolo unde este cazul. Acest cost il suporta toti care au loc de parcare chiar daca nu il folosesc – rampa se degivreaza si in caz de neutilizare, atunci cand se ajunge la imobil aceasta este uscata.
Daca nu mai ninge sau nu este umezeala plus temperaturi scazute, acest cost se va reduce implicit. Iarna aceasta a fost foarte multa ceata plus temperaturi scazute fapt care a dus la o functionare lunga a degivrarii. Odata cu revenirea la vreme uscata, chiar daca e frig degivrarea nu functioneaza.