Intretinere ianuarie 2015

Prin prezenta vă anunţ că am afişat lista de întreţinere aferentă lunii Ianuarie 2015.

Data scadentă este Miercuri, 11 Martie 2015.
1. in numerar la casieria asociatiei in fiecare miercuri intre orele 17,00 – 19,00 (sau cu un telefon inainte de luni pana vineri intre orele 10,00 – 19,00).
2. in numerar prin depunere la orice caserie Raiffeisen Bank mentionand numarul de cont: 13898004 si obligatoriu numarul apartamentului pentru care faceti plata (in special cei ce fac plati in numele altei persoane) 3. Prin virament utilizand datele bancare de mai sus cu mentionarea numarului apartamentului pentru care se face plata

Cont bancar pentru plata întreţinerii: ASOCIATIA DE PROPRIETARI TURN T3 CIF: 28993486 Raiffeisen Bank Sucursala Dimitrov Cont: RO79 RZBR 0000 0600 1389 8004 Str. Doamna Ghica 32B, sector 2, Bucuresti

Listele au fost afișate la avizierul asociației, trimise prin e-mail și postate pe site-ul asociației.
Lista detaliată o puteți descărca de pe site-ul www.asociatia-planorama.ro de la link-ul: 1_turn_t3_intretinere_2015_01_small

Actualizare fond de rulment – odata cu publicarea prezentelor liste de intretinere aferente lunii Ianuarie 2015, s-a procedat la actualizarea cuantumului fondului de rulment la cota de intretinere ce-a mai mare din anul 2014 (cf legislatiei in vigoare). Avem nevoie de acest fond pentru a acoperi plata facturilor de apa si curent electric. Acest fond poate fi achitat integral sau esalonat in cel mult 3 transe.

In urma unor sesizari privind consumul de apa, amintesc faptul ca, apa lasata sa curga la intimplare, o toaleta defecta de exemplu, duce la un consum majorat de apa si implicit costuri mai mari. Va rog sa va asigurati ca nu aveti defectiuni de felul acesta si nu lasati apa sa curga in voie fara sa va foloseasca. Este dreptul dumneavoastra sa dispuneti de oricata apa doriti dar eu nu am o solutie ca aceasta sa fie consumata in voie gratis.

Cei care dispun de un loc de parcare rog sa il utilizeze doar pe acesta. Cei care au doua locuri, le vor ocupa pe acestea. Nu utilizati 3-4 locuri asa cum se intimpla. Din ce in ce mai multi proprietari s-au mutat in bloc si este dificil si nepotrivit sa investighez in stil politienesc cine unde parcheaza.

Sunt chiriasi care intra cu mai multe masini in acelasi timp in parcare. Va rog frumos sa nu o mai faceti. proprietarii acestora au platit multi bani

Cei care locuiesc in imobil mai mult de 15 zile consecutiv ii rog sa prezinte copia actului de identitate pentru inregistrarea in cartea de imobil, sau cel putin sa ma anunte pentru trecerea lor pe lista de intretinere. Sunt vecini care au semnalat ca anumite apartamente au mai mult de un locatar constant si in lista apare unul singur sau niciunul. Copii se trec deasemenea la intretinere indiferent de varsta.

Deasemenea, apartamentele care au schimbat proprietarul ii rog sa prezinte o copie a actului de proprietate si buletinul pentru inregistrarea in cartea de imobil.

Cu respect,
Președinte