Intretinere decembrie 2015

Prin prezenta va anunt ca am afisat lista de întretinere aferenta lunii Decembrie 2015.

Lista completa se poate descarca de aici: turn_t3_intretinere_2015_12

ROG PROPRIETARII CARE NU AU ACHITAT FONDUL DE RULMENT ACTUALIZAT ACUM UN AN, SA O FACA DE URGENTA!

1. In numerar la casieria asociatiei in fiecare miercuri intre orele 17,00 – 19,00 (sau cu un telefon inainte de luni pana vineri intre orele 10,00 – 19,00).
  2. in numerar prin depunere la orice caserie Raiffeisen Bank mentionand numarul de cont: 13898004 si obligatoriu numarul apartamentului pentru care faceti plata (in special cei ce fac plati in numele altei persoane)
  3. Prin virament utilizand datele bancare de mai jos cu mentionarea numarului apartamentului pentru care se face plata

Cont bancar pentru plata întretinerii:
Raiffeisen Bank Sucursala Dimitrov

Va rog sa anuntati modificarile privind schimbarea numarului de persoane, de preferat printr-o adresa lasata in casuta postala a asociatiei sau prin email comunicand numarul de apartament, numarul de persoane si data de la care s-a produs modificarea. Se pot face astfel de modificari incepand cu listele ce urmeaza prezentei (nu retroactiv).

Cei care locuiesc in imobil mai mult de 15 zile consecutiv trebuie sa prezinte copia actului de identitate pentru inregistrarea in cartea de imobil, sau cel putin sa anunte printr-un mesaj scris. Copii se trec deasemenea la intretinere indiferent de varsta. Modificarea numarului de persoane se poate face numai pentru o luna intreaga.

In privinta restantelor, pentru intarzaierile mai vechi de trei luni acestea se vor recupera pe cale legala. Va rugam sa achitati la timp restantele pentru a evita cheltuieli suplimentare cu onorariile juridice de recuperare. Odata procedura inceputa in instanta, se percep cheltuieli de judecata per apartament. Rog proprietarii care au chiriasi sa verifice daca acestia au platit cheltuielile de intretinere la zi pentru a nu se ajunge in instanta cu costuri suplimentare. Aceste nereguli ne duc in imposibilitate de plata a datoriilor curente si riscam sa ajungem la sistarea utilitatilor.

Președinte
===============================