Intretinere Ianuarie 2016

Prin prezenta va reamintim ca au fost afisate listele de întretinere aferente lunii Ianuarie 2016.

1. In numerar la casieria asociatiei in fiecare miercuri intre orele 17,00 – 19,00 (sau cu un telefon inainte de luni pana vineri intre orele 10,00 – 19,00).
  2. in numerar prin depunere la orice caserie Raiffeisen Bank sau prin depunere numerar la orice ATM ING BANK daca detineti un card emis de ing Bank. La Raiffeisen va rog sa mentionati numarul de cont: 13898004 si obligatoriu numarul apartamentului pentru care faceti plata (in special cei ce fac plati in numele altei persoane)
  3. Prin virament utilizand datele bancare de mai jos cu mentionarea numarului apartamentului pentru care se face plata.Cei care au cont in ING Bank sau alta banca decat Raiffeisen ii rugam sa efectueze viramentul bancar cu precadere in contul nostru deschis la ING Bank.

Conturi bancare pentru plata întretinerii:
 RaiffeisenBankLogo ING_logo
Raiffeisen Bank Sucursala Dimitrov

Lista detaliată o puteti descarca de la link-ul: turn_t3_intretinere_2016_01

descarca_PDF
Descarca lista

Va rog sa anuntati modificarile privind schimbarea numarului de persoane, de preferat printr-o adresa lasata in casuta postala a asociatiei sau prin email comunicand numarul de apartament, numarul de persoane si data de la care s-a produs modificarea. Se pot face astfel de modificari incepand cu listele ce urmeaza prezentei (nu retroactiv).

Posesorilor de loc de parcare, in subteran, le aduc la cunostinta ca in luna ianuarie si inceputul lunii februarie costul cu degivrarea rampei de intrare a crescut din cauza vremi nefavorabile.

Cei care locuiesc in imobil mai mult de 15 zile consecutiv trebuie sa prezinte copia actului de identitate pentru inregistrarea in cartea de imobil, sau cel putin sa anunte printr-un mesaj scris. Copii se trec deasemenea la intretinere indiferent de varsta. Modificarea numarului de persoane se poate face numai pentru o luna intreaga.

In parcarea subterana au acces doar proprietarii locurilor de parcare si persoanele care au inchiriat sau imprumutat un loc de parcare de la un proprietar. Daca va gasiti locul de parcare ocupat va rog sa va adresati cu o plangere la Sectia 7 de Politie. Va rog frumos nu ocupati un alt loc de parcare pentru a provoca un blocaj in lant. Plangere pentru ocuparea abuziva a locurilor de parcare o poate face doar proprietarul sau chiriasul acestuia. Referitor la protectia blocului va rugam inchideti usa de la intrarea in bloc atunci cand o gasiti deschisa.

In privinta restantelor, pentru intarzaierile mai vechi de trei luni acestea se vor recupera pe cale legala. Va rugam sa achitati la timp restantele pentru a evita cheltuieli suplimentare cu onorariile juridice de recuperare. Odata procedura inceputa in instanta, se percep cheltuieli de judecata per apartament. Rog proprietarii care au chiriasi sa verifice daca acestia au platit cheltuielile de intretinere la zi pentru a nu se ajunge in instanta cu costuri suplimentare. Aceste nereguli ne duc in imposibilitate de plata a datoriilor curente si riscam sa ajungem la sistarea utilitatilor.