Modalități de economisire a apei

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Este important pentru fiecare dintre noi să economisim bani. Una dintre chletuieli le cele mai mari la factura de întreținere este costul cu apa. Iată câteva dintre metodele prin care se poate economisii consumul de apă curentă.

Prima metodă este schimbarea bateriilor de la chiuvetele din apartament cu unele economice. Acestea sunt diferite modele unele care au trepte pentru ca debitul apei să nu fie deschis la maxim din prima, altele au debitul controlat prin alte metode. O altă metoda care se adaugă celei exprimate mai sus este ca volumul strâns în bazinul de la wc care în loc să colecreze 10l de apă, poate colecta doar 6l. De asemenea spălatul pe dinți poate fi făcut cu apa oprită iar robinetul trebuie deschis doar când ne clătim pe dinți și spălăm periuța. În felul acesta în loc ca apa să curgă 4-5 minute aceasta ar curge numai câteva secunde. O familie de 3 pesoane poate economisii în felul acesta se spală de două ori se zi până la 2m3 de apă doar de aici.

Dușul în loc de cadă poate aduce economie majoră. 

La cumpărarea unei mașini de spălat rufe sau vase trebuie urmărit nu doar consumul de electricitate ci și cel de apă.

Sunt convins că sunt și alte metode dar cele prezentate aduc econonomii anuale majore.

Florin Vasile

Florin Vasile

Leave a Replay

About Me

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Recent Posts

Follow Us

Weekly Tutorial

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Close Menu