Intretinere februarie 2012

Buna ziua

Va transmit atasat link-ul cu intretinerea aferenta lunii februarie 2012, liste ce se gasesc printate si afisate la intrarea in bloc:

Turn_T3_Intretinere_2012_02_29_net

1. Parcarea este functionala. Sigur ca nu este 100% gata pentru ca nu avem toti cu banii pentru finalizare. Doar 48 de proprietari au platit asa ca si lucrarile sunt la jumatate dar se poate folosi parcarea. Practic de la ultimul e-mail nu a mai venit nimeni in plus. O sa facem un e-mail special pentru cei cu locruile de parcare in care le vom explica ce s-a facut si ce mai trebuie de facut dar si pentru cei cu locurile de parcare pe care le-au platit dar care nu le-au primit deloc. Pentru punerea locurilor in posesie o sa ma intilnesc cu cei de la RVA si BDO sa gasim o solutie simpla sa nu mai punem oamenii pe drumuri. De asemenea cei care au locuri de parcare dar nu le vor folosii in viitorul apropiat au posibilitatea sa le dea spre inchiriere. Puteti in felul acesta si sa va achitati de banii pentru parcare. Dati un e-mail catre mine si eu voi face publica lista cu locurile de inchiriat.

Cei care au deja cartelele pot intra in parcare si sa se aseze pe locurile lor din contract.

2. Cantitatea mare de zapada si temperaturile joase au produs pagube la ultimele etaje dar si la tevile de scurgere pina la parter si am fost nevoiti sa tot intervenim pentru a opri apa.

O sa rezolvam problemele observate in iarna asta, odata cu cresterea temperaturilor, inainte de a face alte pagube.

3. Am inceput repararea holului asa ca de saptamana viitoare ne vom bucura de o intrare civilizata.

4. Deasemenea mai multi vecini ne-au aratat ca li se infiltreaza apa pe peretele exterior si suntem in cautarea unei solutie sa oprim apa de ploaie sa nu se mai infiltreze printre marmura si pereti.

Florin C. Vasile

==============================