Intretinere martie 2012

Prin acest e-mail va transmit lista de intretinere aferenta lunii martie 2012: Lista intretinere martie 2012: Turn_T3_Intretinere_2012_03 Martie_net

De asemenea va aduc la cunostinta ca, la cererea adminstratorilor judiciari, pina ce vom instala interfonul, accesul in curtea cladirii se va face pe baza de legitimatii de acces emise de catre asociatie. Doritorii pot veni la asociatie incepind cu miercuri intre orele 9-17 sa ridice legitimatiile fara cost. Accesul pietonal se face pe sub pasarela special construita pentru acest lucru. De aici puteti downloada regulamentul RVA si BDO referitor la accesul in compplex (1)

Cererea celor de la RVA si BDO a venit ca urmare a furturilor repetate din santier. In saptamina de dinaintea sarbatorilor pascale paza a avut un conflict, se pare cu un locatar din bloc, care a intrat cu o autoutilitara si a luat niste USB-uri. A fost chemata si politia dar nu au vrut sa ne dea detalii. Adica noi nu stim cine a fost. Ca urmare a acestui ultim eveniment, cei de la paza au cerut sa se ia anumite masuri pentru ca ei sa poata avea un control mai bun al apzei. Astfel administratorii judiciari ne-au restrictionat accesul in santier si ne-au cerut sa intram cu legitimatii in incinta ca sa reducem sansele hotilor. Cei de la paza spuneau ca ei nu au de unde sa stie cine fura din bloc atita vreme cit nu au cum sa verifice masinile celor care intra si ies in curte. Pana acum ei nu au avut de unde stii cine are voie sau nu sa intre in bloc. Pentru invitati, livrare la domiciliu, musafiri sau alte lucruri va rugam sa dati numarul apartamentamentului unde va merge vizitatorul pentru ca li se va cere la poarta. Fara sa stie la ce apartament merg nu li se va mai acorda acest acces. Pentru situatii urgente sau privind mutarea locatarilor accesul cu masina va fi acordat temporar in dreptul scarii pentru o perioada limitata de timp (una-doua ore), dar nu pentru parcare. Adica accesul este pentru salvare, pompieri, politie, mobila.

Situatia cu legitimatiile este una temporara pentru ca in curind vom pune interfon si vom asigura mai bine pasarela.

In alta ordine de idei, lipsa masinilor din curte ne va ajuta pe noi sa ne apucam sa lucram la hidroizolatia bazei blocului.

Ii rog pe posesorii de animale sa incerce pe cit posibil sa nu-si lase animalele sa mictioneze sau alte lucruri in scara blocului, indiferent de etaj. Daca se intimpla, ii rog pe acestia sa spele locul respectiv pentru ca ceilalti locatari sa nu fie nevoiti sa mearga sau sa respire mirosul unor astfel de mizerii. De asemenea, ii rog sa incerce sa nu-si mai lase animalele singure nopti intregi, latrand incontinuu pentru a putea lasa vecinii sa doarma. Unii dintre locatari au copii mici si la randul lor sunt deranjati de latratul cainilor din apartament.

Ii rog pe proprietarii care au inchiriat apartamentele sa le transmita aceste lucruri si chiriasilor lor si sa le mai spuna ca aceasta cladire este si casa lor si sa incerce sa nu mai zgirie cu cheia sau sa distruga lucruri pentru ca tot noi platim reparatiile.

Va multumesc si va doresc o zi buna.

Florin C. Vasile

Conturi pentru plata întreținerii

ASOCIATIA DE PROPRIETARI TURN T3
CIF: 28993486
ING BANK
Cont: RO33INGB0000999905573937
Str. Doamna Ghica 32B, sector 2, Bucuresti

ASOCIATIA DE PROPRIETARI TURN T3
CIF: 28993486
Raiffeisen Bank sucursala Dimitrov
Cont: RO79 RZBR 0000 0600 1389 8004
Str. Doamna Ghica 32B, sector 2, Bucuresti

Close Menu