Intretinere aprilie 2012

Prin prezenta va anunt ca am afisat lista de intretinere aferneta lunii Aprilie.

Lista detaliata o puteti descaraca de pe site-ul nostru de la link-ul acesta:

Turn_T3_Intretinere_2012_04

Va aduc la cunostinta ca incepind cu aceasta luna se plateste si consumul de apa. Practic se plateeste si consumul din urma. Ne-am inteles cu Apa Nova sa platim consumul din urma esalonat in 4 rate. Consumul de apa il platesc doar cei care au consumat si a fost citi la 2 mai 2012. Aici gasiti lista cu citirea contoarelor de apa:

Contoare apa 1 mai 2012-1 Sheet1

Incepind cu aceasta luna se string banii pentru interfon si supraveghere video. In lista de intretinere se vor colecta banii doar pentru instalatia din spatiile comune in suma de 15 lei per apartament. Pentru aparatele din apartamente o sa va trimitem modele si preturile aferente ca sa va alegeti ce va convine ca pret si aspect. Astfel cine doreste video interfon isi va alege acel model iar cine doreste interfon simplu audio il va alege pe acesta. Intr-un e-mail viitor veti primii detalii despre modele si costuri.

Am inceput intilnirile cu membrii din T4 si T1 si cautam o rezolvare si pentru ei. Deja am inaintat o propunere si dupa ce vom ajunge la un rezultat va vom informa si pe dvs. Daca sunt dintre dvs. si proprietari in T4 si T1 care nu au primit e-mailul meu de chemare la intilnirea care a avut loc marti va rog sa-mi trimitei un e-mail ca sa sa va bag in lista de informare T4 si T1 din viitor.

Incepind cu acest e-mail nu mai pot trimite lista de intretinere pe mai multe adrese de e-mail la un singur proprietar. Va rog sa-mi spuneti daca nu doriti sa primiti informarea pe aceasta adresa si preferati cumva pe alta. Acesta este un e-mail inteligent care colecteaza singur sumele aferente din tabel si nu are cum sa adauge adrese de e-mail de pe mai multe colane.

In alta ordine de idei doamna Sibiescu ma roaga sa trimit in grup urmatorul mesaj: “de vinzare canapea extensibila, are lada sub ea ca sa pui asternuturile. este culoarea crem-bej cu ceva model pe ea. Canapeau este pentru 2 persoane, este luata de la un magazin de mobila din titan (am luat o cu 8 milioane plus transport m-a dus la vreo 9 mil). O dau cu 7 milioane.” doritorii o pot contacta direct la adresa de e-mail sibicrengut@yahoo.com.

O zi buna
Presedinte