Intretinere mai 2012

Lista detaliata o puteti descaraca de pe site-ul nostru de la link-ul acesta: Turn_T3_Intretinere_2012_05

Va readuc la cunostinta ca incepind cu luna mai se plateste si consumul de apa. Practic se plateeste si consumul din urma. Ne-am inteles cu Apa Nova sa platim consumul din urma esalonat in 4 rate. Consumul de apa il platesc doar cei care au consumat si a fost citit in mai si a doua citire in iunie.

Incepind cu aceasta luna mai se string banii pentru interfon si supraveghere video. In lista de intretinere se vor colecta banii doar pentru instalatia din spatiile comune in suma de 15 lei per apartament si sitemul audio. Imediat ce avem o oferta serioasa pentru video interfon va vom trimite modelul si doritorii vor platii doar diferenta in plus. Lucrarile pentru supravecghere video vor incepe la jumatea lunii iulie iar cele pentru interfon la jumatea lunii august.

In acest moment elaboram un plan de a decoperta suprafata blocului in peste 20 de locuri, unde se afla tevile de pluviale, in asa fel incit sa putem sa rezolvam in aceasta vara si aceasta problema si sa putem pune placile de marmura inapoi in conditii perfecte, iar apartamentele afectate de ploi sa fie protejate pe viitor. Solutia cu alpinisti este singura plauzibila dar trebuie trebuie gasita o solutie in a scoate placile fara a le sparge si de asemenea de a le prinde inapoi. Solutia cu nacela s-a dovedit nepractica in mai multe locuri si extrem de scumpa.

In legatura cu propunerea de rezolvare a T4 si T1 va pot spune ca am inceput sa contactez telefonic pe fiecare membru in parte sa aflu daca sunt de acord in principiu cu acest plan. Pina acum toti cei care au fost contactati si-au dat acordul de principiu. Toate raspunsurile pen care le-am primit au fost cu acordul dat. Urmeaza sa-i contactez pe toti. Sper ca saptamina aceasta sa fi terminat si sa avem o imagine de ansamblu cit mai exacta. Joi am o noua intilnire cu BEAR Project si sper sa am vesti bune.