Intretinere iunie 2012

Prin prezenta va anunt ca am afisat lista de intretinere aferneta lunii Iunie 2012.

Turn_T3_Intretinere_2012_06

Pentru interfon se va incepe instalarea in ultima saptamina din luna august. As vrea sa ne ajutati cu programarile astfel incit si cei care nu locuiesc in bloc sa poata beneficia de interfonul comandat. Deci sa ne contactati si sa vedem cum putem face programarile si sa fie cineva acasa.

In alta ordine de idei. Instalatia e pregatita atit pentru interfon audio cit si pentru audio/video. In pretul de 15 lei/ luna intra un interfon audio plus instalarea supravegherii video care a si inceput. Cei care doresc sa aiba VIDEO INTERFON sunt rugati sa ia legatura cu mine si sa fie pregatiti sa plateasca suplimentar inca 366 lei. Aceasta suma se va plati doar de cei care doresc videointerfon. In rest, pentru audio interfion nu trebuie platit nimic inafara celor 13 rate a cite 15 lei/luna (deja aceasta este a treia).

Am reusit sa rezolvam problema canalizarii astfel in acest moment apele reziduale si pluviale nu se mai string in gaura blocului T2 si deci am scapat de eventualele mirosuri si microbi care ne amenintau destul de tare.

Intre timp am reusit sa-i convingem pe cei de la RVA si BDO impreuna cu banca ca macar anumite lucruri sa intervina si ei in bloc astfel in acest moment au intarit caminul de la canalizare dinspre Doamna Ghica, dupa ce noi am reparat toata instalatia si nu mai exisita riscul sa se sparga din nou. Pentru ca ei sustin ca nu au bani au venit totusi cu o propunere sa se faca anumite lucrari pe banii de la asigurare. Functie de ce se aproba mai reducem noi din aceste cheltuieli. Sigur ca noi nu vom putea astepta pina in iarna cu aceste lucruri (e vorba de problemele de la etajul 15) si daca nu se vor apuca pina in septembrie vom fi nevoiti sa le facem noi.

Am inceput reparatia unor pereti exteriori de la etajul 14 ca sa nu se mai repete problemele din iarna trecuta si in curind ne vom apuca si de tevile exterioare pluviale ca sa nu se mai ude peretii anumitor apartamente de cite ori ploua sau ninge.

In legatura cu propunerea de rezolvare a T4 si T1 va pot spune ca am inceput sa contactez telefonic pe fiecare membru in parte sa aflu daca sunt de acord in principiu cu acest plan. Pina acum toti cei care au fost contactati si-au dat acordul de principiu. Din pacate este o problema care dureaza mai mult timp pebntru ca unii dintre cumparatori nu mai au aceleasi nr. de telefon si e greu sa-i contactam iar altii au telefoanele inchise sau nu raspund. Deci este o problema de durata.

Daca in blocul T3 sunt oameni care au apartamente in T4 sau/si in T1 va rog contactati-ma ca sa va trecem si pe dvs in grupul pe care-l formaz.

Miercuri am o noua intilnire cu cei de la BEAR Project.

Presedinte

======================================