Intretinere august 2012

Am afisat intretinerea pe luna august 2012.

Turn_T3_Intretinere_2012_08_net

Program casierie: Miercuri orele 17.00 – 19.00

Cont bancar pentru plata întreţinerii:

CIF: 28993486 Raiffeisen Bank sucursala Dimitrov

Pentru cei cu restante mai mari de trei luni va anuntam pe aceasta cale ca vom trimite somatii de plata si vom lua toate masurle necesare si legale pentru recuperarea datoriilor, inclusiv asupra proprietatilor Euro Habitat.

Se pare ca parte din firele montate de eurohabitat pentru interfon sunt intrerupte, asa ca va mai dura putin pina vom pune in functiune interfonul. Nu-l putem lasa in functiune doar pentru unii.

Pentru luna octombrie am programat sa facem reparatiile si finisajele la ultimele etaje ale blocului, pe spatiul comun. Ne pregatim pentru iarna si o sa luam legatura cu toti proprietarii de la etajul 1 ca sa gasim o solutie sa izolam cumva planseul pentru ca si acestia sa beneficieze de caldura la iarna cu costuri mai mici ca iarna trecuta.

Pentru cei cu locuri de parcare va anunt ca vom incepe o campanie de presiune asupra lui RVA si BDO pentru punerea in posesie a acestora dar si pentru transferarea celor cu probleme cu cele data de noi. Daca nu vom ajunge cit mai repede la o rezolvare o sa va cer ajutorul sa veniti cu mine peste ei. Sa speram cu nu va fi nevoie.

Planul pentru continuarea lucrarilor in T4 si T1 este inca la nivel de discutie dar deja s-a ajuns sa se discute mai concret. Va tin la curent.