Intretinere Octombrie 2012

Lista intretinere octombrie 2012

1. Apa. Rog locatarii care au pierderi de apa :  curge toaleta, picura chiuveta samd, sa remedieze defectiunea in cel mult doua-trei zile. Aceste pierderi le incarca nota de plata la intretinere si vor fi nemultumiti aducand reclamatii asociatiei de propietari.

2. Interfon (chei si cartele) – acestea trebuie predate doar PROPIETARILOR. Acestia la randul lor le preda mai departe chiriasilor. Au venit diverse persoane sa ridice chei si cartele pentru interfon si nu pot elibera aceste chei persoanelor necunoscute. Dintre chiriasi putini sunt cei care au adus actele de identitate asa ca nu ii pot identifica pe toti.

3. Restante intretinere. Referitor la platile partiale din restante mentionez faptul ca ordinea stingerii datoriilor incepe cu penalitatile si apoi cu cotele de intretinere restante in functie de vechimea lor. Datoriile cele mai vechi se sting primele. Daca acestea nu sunt platite in totalitate atrag dupa sine si lunile urmatoare penalitati de intarzaiere. Plata cotei de intretinere curente stinge din datoria restanta ducand astfel la diminuarea sau chiar anularea penalitatilor in functie de suma platita. Suma penalitatilor este in procent de 0.2%/zi de intarzaiere.

4. Locuri de parcare. Cei care aveti loc de parcare liber aveti posibilitatea sa il inchiriati si astfel reduceti din cheltuielile de intretinere. Va rog sa ma contactati prin e-mail pentru a confirma disponibilitatea locului de parcare.

5. Cartea de imobil – Copii acte de proprietate: rog pe toti care au transferat apartamentele catre alta persoana fizica sau juridica sa transmita o copie scanata a acestui document pentru actualizarea cartii de imobil. Aceasta se poate face fie scanat prin email, fie copie la casuta postala a asociatiei de propietari sau la ap.517 .  Totodata, propietarii care locuiesc condomimiul sa lase si o copie a actului de identitate al celor ce locuiesc in apartament (numai in cazul in care nu au facut-o anterior prezentului mesaj).  Proprietarii care au inchiriat sa trimita copiile dupa actele de identitate ale chiriasilor la asociatie in casuta postala sau scanat pe email (numai cei care nu au facut-o deja)

Va multumesc!