Prima Adunare a Creditorilor

Pe 5 octombrie 2010 la prinz a avut loc o intilnire careia dl. Constantin Ion i-a dattnumele de „Adunarea creditorilor”

Primul lucru care a reiesit din discutiile tuturor avocatilor prezenti (au fost prezenti mai multi avocati) a reiesit ca aceasta intilnire se numeste ilegal „Adunarea creditorilor” pentru simplu motiv ca pina la aceasta ora nu s-a intocmit si depus „Tabelul preliminar al creditorilor”, in absenta caruia nu se poate constitui in mod legal Adunarea Creditorilor.

Sigur ca, in stilul caracteristic, dl. Constantin Ion a spus ca e doar o intilnire cu caracter informativ.

A inceput sa citeasca de pe o foaie tot ceea ce noi deja stiam si el spusese in presa.

Nimic nou. Ah, ba da. Ca a vorbit cu judecatorul sindic si ca acesta a zis ca are ok-ul lui verbal pentru prelungirea cu 30 de zile a termenelor. Nu exista nimic scris de la tribunal si avocatii aflati la fata locului au zis ca nu exista termenul juridc numit „OK Verbal”, intrucat orice judecator se pronunta doar prin incheieri, hortarari.

Tin sa precizez ca nici astazi nu exista vreo hotarire referitoare la prelungirea termenului si chiar daca s-ar da ar fi tardiv pt ca acesta s-ar acorda la citeva zile dupa expirarea noului termen si nu ar avea nici o greutate.

Concluzie, desi trebuia sa depuna tabelul preliminar pina la 30 septembrie Constantin Ion nu a facut incalcind astfel termenele date de instanta, prin sentinta de deschidere a procedurii insolventei.

Tabelul trebuia sa fie insotit cu mai multe documente pe care de asemenea acesta nu l-a facut.

Sigur ca am intrebat si eu si Horia si alti de fata cum poate sa functioneze tinind cont ca la momentul numiri sale era suspendat pe o perioada de 3 luni, perioada care a expirat la 18 septembrie.

Deci, practic, el nici nu putea sa faca ceva si daca a facut-o cum garanteaza ca acele documente semnate de el nu sunt atacabile si lipsite de putere.

Avocatii au intrebat de asemenea in baza carei legi semneaza transferuri si a dat-o pe articolul 53 din legea insolventei iar avocatii au citit un articol care desfiinta sustinerea sa (dna Neasu a tot dat exemplu in e-mailurile pe cae le-ati primit de la ea).

In acel articol, se spune ca pentru a efectua transferul trebuia ca inainte sa i se plateasca banii bancii in calitate de creditor cu garantie ipotecara sau sa i se ofere alte garantii in contul datoriei.

Banca a confirmat ca nu i sa oferit nimic in schimb.

De asemenea avocatii au intrebat cum poate sa ne garanteze adminsitratorul ca banca nu va ataca aceste transferuri si el a zis ca e sigur ca banca nu va ataca.

Sigur ca avocatii bancii au spus ca isi rezerva dreptul lor de a ataca aceste documente daca se va ajunge aici.

Dl. Constantin Ion a continuat sa atace pe toti cei care il intrebau ceva incomod, astfel pe Horia la facut prost, mie mi-a zis ca trebuie „sa ciulesc urechile” si despre avocati ca e normal sa faca circ ca tebuie sa-si justifice banii.

Toata lumea de fata era nebuna numai el era destept. Sigur ca discutia a degenerat.

O clienta a inceput sa plinga, un altul numai ca nu facut atac cerebral de nervi iar eu si Horia am inceput sa ridicam tonul la acest nesimtit.

M-am ridicat in picioare si i-am spus ca nimeni din sala mai putin EH si David Silbestein nu-l vrea acolo din cauza incompetentei si lipsei lui de activitate. Nimeni nu a spus contrariul.

Concluzie: nu stie daca ce a semnat el are greutate, nu are un termen prelungit, nu a depus nici un document premergator depunerii tabelului preliminar (cele doua rapoarte) nu poate garanta ca transferurile facute de el sunt lipsite de probleme si nu stie decit sa jigneasca pe toata lumea!

Acum asteptam ca el sa isi faca datoria sa depuna rapoartele si tabelul preliminar ca sa putem avea o adevarata intilnire a creditorilor.

Cont pentru plata întreținerii

ASOCIATIA DE PROPRIETARI TURN T3
CIF: 28993486
ING BANK
Cont: RO33INGB0000999905573937
Str. Doamna Ghica 32B, sector 2, Bucuresti