Conturi pentru plata întreținerii

Intretinere octombrie 2011

Buna ziua

Astazi va prezentam prima lista de intretinere aferenta lunii octombrie 2011. Intretinere Octombrie 2011

Chiar daca reprezinta plati ma bucur ca o putem expune la avizier pentru ca inseamna ca ne apropiem de ceea ce am visat cind ne-am cumparat apartamente in acest complex.

E primul pas spre normalitate. Faptul ca acum ne uitam pe lista de intretinere iar anul trecut in noiembrie stateam prin tribunale face ca lucrurille sa arate mult mai bine.

Felicitari tuturor care astazi au transferul si posesia si speram ca in cel mai scurt timp sa ni se alature si restul.

O sa dau si explicatii vis-a-vis de cheltuieli astfel incint sa avem o viziune cit mai clara a ceea ce e pe lista. Pentru orice alta informatie sau lamurire nu ezitati sa ma contactati.

Pentru ca pe luna octombrie nu avem incheiate contractele cu Enel si Apa Nova, din cauza datoriilor lui EH, nu avem nici cheltuieli legate de consumul individual pe persoana.

De asemenea nu avem un contract intrat in vigoare cu ascensorul si incerc sa prelungesc aceasta situatie cit mai mult.

Coloana din tabel care reprezinta platile lunare pe cota parte indiviza este intretinerea la care se adauga si fondul de reparatii.

In Adunarea Generala s-a hotarit ca fondul de rulment sa fie contravaloarea unei intretineri lunare. Regula este ca aceasta sa fie reprezentata de cea mai scumpa luna din an. Pentru noi cea mai scumpa luna este prima deocamdata. Acest lucru se va regulariza pe parcursul anului.

Exemplul primelor trei apartamente (pentru apartamentul dvs. va rog sa verificati listele):

Tip Intretinere fond de Total

apartment cota parte reparatii intretinere

Garsoniera 58 lei + 31 lei = 89 lei

2 camere 82 lei + 44 lei = 126 lei

3 camere 109 lei + 59 lei = 168 lei

Fondul de reparatii este aprobat pentru o perioada de 6 luni. Dupa aceasta periopada s-ar putea sa-l diminuam sau sa-l prelungim functie de nevoi.

La sumele de mai sus se adauga fondul de rulment care este in cuantumul de o intretinere lunara si se plateste doar pina la acoperirea acelei sume.

Pentru cei care mai au rest de plata din fondul de finalizare de 2.500 se adauga si aceasta, aspect votat deasemenea in Adunarea din septembrie. Dupa cum veti vedea din lista sunt destui cei care nu au cotizat inca dar este adevarat ca mai sunt foarte multi care nu au inca transferul facut.

Apartamentele care nu au transferul facut sunt purtatoare de cheltuieli de intretinere si vor fi in gradina Euro Habitat, pentru ca in acest moment EH este proprietarul.

In momentul transferului de proprietate, in baza adeverintei eliberate de Asociatia de Proprietari, datoria este platita inainte de catre vanzator, adica de Euro Habitat, sau este preluata de catre cumparator in baza actului aditional privind transferul si/sau posesia, asa cum prevede si legislatia in vigoare.

Aceste informatii au fost trimise prin e-mail tuturor celor din grup ale caror adrese de e-mail le am cit si Administrorului Judiciar al Euro Habitat reprezentati de catre consortiul BDO si RVA. De asemenea informatia este publicata pe site-ul www.asociatia-planorama.ro cit si la avizierul asociatiei.

Contul asociatiei pentru plata intretinerii este:

ASOCIATIA DE PROPRIETARI TURN T3

CIF: 28993486

Raiffeisen Bank sucursala Dimitrov

Cont: RO79 RZBR 0000 0600 1389 8004

Pentru cei care mai au de achitat cei 2.500 de ron pentru finalizarea cladirii subcontul special deschis pentru asta este:

ASOCIATIA DE PROPRIETARI TURN T3

CIF: 28993486

Raiffeisen Bank sucursala Dimitrov

Cont: RO30 RZBR 0000 0600 1389 8013

PENTRU CEI CARE VOR SA PLATEASCA NUMERAR LA ASOCIATIE VA ROG CU UN TELEFON INAINTE SA FIU LA ASOCIATIE, ASTA PINA FACEM UN PROGRAM SPECIAL AL CASERIEI. DEOCAMDATA EU SUNT TOT TIMPUL LA ASOCIATIE DAR SE MAI INTIMPLA SA MAI FUG LA AVOCAT, TRIBUNAL, BANCA S.A.M.D.

Repet, pentru orice informatie sau lamurire nu ezitati sa ma contacti.

Cu respect,

Florin Vasile

Presedinte

Asociatia de proprietari Turn T3

Str. Doamna ghica nr. 32B, sector 2, Bucuresti

[email protected]

0755 933 678

Cont pentru plata întreținerii

ASOCIATIA DE PROPRIETARI TURN T3
CIF: 28993486
ING BANK
Cont: RO33INGB0000999905573937
Str. Doamna Ghica 32B, sector 2, Bucuresti