Intretinere Ianuarie 2022

Prin prezenta vă informăm că a fost afișată lista de întreținere aferentă lunii Ianuarie 2022

Data scadentă 16 Martie 2022.

Plățile se pot face prin urmatoarele metode:

În numerar la caseria asociației în fiecare miercuri între orele 17,00 – 19,00 (sau în fiecare zi lucrătoare, de luni până vineri, între orele 10,00 – 19,00 cu un telefon înainte).

Prin virament utilizând datele bancare ale asociatiei cu menționarea numărului apartamentului pentru care se face plata.

Luna ianuarie 2022 a venit, din nefericire, cu o creștere a facturilor de la furnizorii de servicii precum Supercom, Renovațio (curent electric), s.a.m.d.. Cu toate demersurile făcute de către asociație ca să primim și noi subvenția de la stat (subvenție primită!), facturile au venit mult mai mari. Curentul a venit dublu făță de media anului trecut, iar acest preț pe energie electrică face ca și costul apei să crească cu peste 2 lei/m3 din cauza consumului de curent al pompelor.

Vă reamintim că începând cu luna ianuarie 2022 plata colectării gunoiului se va face către asociație iar aceasta plătește mai departe către Supercom SA. Valaorea pentru lluna ianuarie 2022 este de 10,11 Lei/persoană.

Cont pentru plata întreținerii