Conturi pentru plata întreținerii

Intretinere decembrie 2011

Buna ziua

Am afisat lista intretinerii pentru Asociatia de propietari Turn T3 str. Doamna Ghica nr. 32B pentru luna decembrie 2011.

La acest link puteti descarca lista completa:

Turn_T3_-_Intretinere_2011_12_31

Va reamintesc urmatorul aspect, un real ajutor in special celor care nu sunt din Bucuresti dar nu numai:

Contravaloarea intretinerii se poate depune in numerar la orice casierie Raiffeisen Bank mentionand contul scurt:

138 980 04 – Asociatia de Propietari Turn T3 (CIF 28993486) .

Obligatoriu trebuie mentionat la ghiseu sa treaca si numarul apartamentului in contul caruia faceti plata.

Fondul de reparatii in suma de 2.500 lei pentru persoanele care nu l-au platit inca se face in continuare in contul:

138 980 13 – Asociatia de Propietari Turn T3 (CIF 28993486)

IBAN: RO30 RZBR 0000 0600 1389 8013

Vreau sa va aduc la cunostinta ca in luna decembrie s-au facut mai multe lucrari la instalatiile de apa si diferite alte reparatii rpin bloc.

Un lucru foarte important care s-a facut in luna decembrie este izolatia traseului de apa rece care vine din strada spre bazinul de colectare si trece suspendat prin groapa santierului. In acest moment riscul ca apa rece sa inghete in timpul unor temperaturi foarte joase este redus aproape de zero.

S-a pus in functiune si instalatia antiincendiu. Cei care locuiesc in cladire au fost deranjati de pornirea, in citeva rinduri, a alarmei. Am identificat motivul porniri acesteia. Un senzor de la etajul unu pornea in mod frcevent, motivul fiind curentul foarte mare din cladire care impingea praful pe culoare si ajungea sa fie interpretat de catre senzor ca fiind fum. Senzorul a fost mutat si am izolat tot parterul cladirii astfel incit sa nu mai fie curent in cladire. Cei care locuiesc la etajele de jos isi pot deja da seama de schimbare. Rog in continuare pe cei care trec prin cladire sa inchida usile de la intrare in bloc, chiar daca o gasesc deschisa.

Ne-am apucat sa curatam si sa izolam si parcarea astfel incit sa nu mai urce nici de la subsol curent in cladire.

Locurile de parcare speram sa le finalizam spre sfirsitul lunii ianuarie, inceputul lunii febriarie. Fiind o lucrare facuta in regie proprie (din cauza costurilor) de cite ori apare o problema cu instalatiile din bloc, suntem nevoiti sa intrerupem activitatea de la subsol ca sa rezolvam problemele urgente. In instalatiile de apa am gasit pietre si cirpe care au fost aruncate la closet sau mai stiu eu cum in instalatii.

Cei care au cotizat pentru reparatia si finalizarea parcarii au primit deja si cartelele speciale pentru intrarea in parcare.

Folosirea lifturilor se pare ca ramine o incecare grea pentru unii dintre vecinii nostri care se incapatineaza sa il blocheze necerind cheia cind cara mobiler.

Apropos de lifturi, am incheiat contractul de mentenanta cu Schindler si cu Romtelecom astfel incit acum daca cineva ramine in lift blocat apasind pe butonul de alarma din lift va comunica direct cu cei de la Schindler care vor da asistenta necesara. Aceasta legatura se face prin linii telefonice directe cu Schindler. Se stie deja ca in lift nu exista semnal la telefonalele mobile si nu ar sti nimeni ca cineva e in lift, mai ales daca se intimpla noaptea.

Din cauza faptului ca intretinerea e platita de doar jumatate din proprietari ne vedem pusi in dificultate sa incheiem un contrac (asa cum s-a stabilit in adunarea generala) pentru instalarea unui interfon. Daca semnam un astfel de contract nu vedem cum putem sa il platim si am ajunge in situatia in care am plati penalitati. Caut o solutie prin care sa punem totusi interfon.

O sa cer membrilor comitetului executiv sa ne intilnim intr-o sedinta si sa alegem penalizarea celor care nu cotizeaza la plata intretinerii.

O veste buna este ca saptaminal se muta o familie, doua in bloc unii dintre ei fiind chiriasi.

Pentru un confort cit mai bun si petru o cit mai usoara inchiriere am luat decizia ca in saptaminile care urmeaza sa finalizam holul de acces de la intrare astfel incit sa arate foarte bine.

Din experienta de pina acum apartamentele cel mai des inchiriate sunt cele care au macar bucataria aranjata.

Va tin la curent.

Cont pentru plata întreținerii

ASOCIATIA DE PROPRIETARI TURN T3
CIF: 28993486
ING BANK
Cont: RO33INGB0000999905573937
Str. Doamna Ghica 32B, sector 2, Bucuresti