Numele meu este Florin Vasile. Sunt administratorul acestui site si am la rindul meu un apartament in blocul T3. Incerc din rasputeri sa duc proiectul spre o finalitate buna pentru cumparatori.

Multumesc intregului grup care ma sustine si care m-a ajuta sa ii reprezint cit mai bine. In lista mea de e-mailuri am peste 300 de adrese de corespondenta plus ca tinem aproape de banca Piraeus si cu investitorii Norvegieni, ceea ce reprezinta peste 90% dintre cumparatori si adevaratii investitori.

Noi, clientii, am ajuns sa muncim de citeva ori mai mult decit cei care au fost platiti pentru asta.

Oricine poate sa vina cu propuneri in favoare grupului.

Personal cred ca românii pot sa fie uniti daca au un exemplu pe care sa-l urmeze. Eu incerc sa fiu acest exemplu si cred ca am reusit in cazul Planorama.

O data cu intrarea in insolventa a lui Euro Habitat am trecut la o strategie noua menita sa grabeasca intrarea proprietarilor de drept in posesia apartamentelor.

In acest sens am venit cu propunerea ca noi cei din T3 sa preluam aparartamentele asa cum erau la ora intrarii in insolventa. Sigur ca ne-am lovit de incompeteta si reauavointa a lui Cosntantin Ion de la Conexpert SPRL care era la acea ora administratorul judiciar orchestrat de catre David Silbestein care se ascundea sub faptul ca “investitorii din Israel nu sunt de acord sa ni se dea apartamentele de frica ca exista nu stiu ce “pericol inventat cum ca nu e sigur din cauza lifturilor care nu au protectie la incendiu“. Nu nu numai ca nu era adevarata chestiunea cu lifturile dar nici nu avea relevanta. Nu exista nici o corelatie intre transferul proprietatii si nu stiu ce protectie antiincediu.

Este vorba doar de faptul ca David Silbestein impreuna cu asa zisii investitori au o mentalitate criminala si isi doresc ca raul din ei sa devina realitate. Adica ne-au chinuit 3 ani si au incercat sa ne mai chinuiasca inca un an. Probabil ca se hranesc cu durerea noastra. Stiu ca pare patetic, dar nu aveau nimic de cistigat si cu toate aceste se incapatinau sa ne predea apartamentele.

Am reusit sa-l convingem pe administratorul judiciar de la Tanasa si Asociatii sa ne puna in posesie. Sigur ca si aici ni s-au pus niste conditii vis-a-vis de lifturi.

Am facut un comitet de urgenta cu membrii cei mai activi din grupul nostru si am inrtebat daca este ok sa luam apartamentele asa cum sunt si daca e ok sa stringem banii de la oameni ca sa teminam blocul. Din comitetul de urgenta au facut parte urmatorii: Cosmin Gheara, Flavius Carnaru, Monica Dorobantu, Horia Bolosina, Neculai Ghimbovschi, Aurelian Aldescu si nu in ultimul rind Emil Sandulesc de a carei expertiza aveam nevoie sa ne dam seama de dimensiunea costurilor.

Dupa discutii lungi am reusit sa iesim cu un plan de stringere a banilor.

Mi-am asumat eu stringerea banilor si la nu mai putin de o luna aveam deja 75 de apatamente puse in posesie. Din momentul acela am facut planul de lucru si la 1 iulie 2011 ne-am apucat de lucru. Astfel in octombrie primele familii au inceput sa se mute in bloc.

Noul administrator judiciar, consorțiul BDO Business Restrcturing SPRL si RVA Insolvency Specialist SPRL, a continuat procedurile incepute de catre Tanasa si in acest moment putem sa ne laudam cu un succes imens: blocul T3 este in proportie de 90% in proprietatea si posesia cumparatorilor. Restul de apartamente nu s-au transferat inca din diferite motive dar asteapta rezolvarea acestora. Cei care vor sa transfere dar nu mai au bani pentru restul de plata pot face credit la banca. Piraeus este dispus sa faca acest lucru, in unele cazuri deja a facut-o.

Am convenit ca restul de lucrari sa le facem in regie proprie si speram sa terminam in maximum 2 ani toate probleme din bloc.